Home

BokoBibl

Fint folk kommer sent brukar det heta, och så här i slutredigeringen av vårt nya nummer är det bråda dagar! Men självklart dyker Tydningen upp för en blixtvisit på den årliga bokmässan i Göteborg, som i år har temat Brasilien i fokus! Jag som ska guida er i år här på bloggen heter Malin och kommer att jobba hårt på att ge er bokmässan på Tydningen-vis! Imorgon listar vi bästa tipsen från mässgolvet, och spanar in allt från Tove Jansson-året till brasiliansk samtidslitteratur! Följ oss också på instagram @tydningen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s