Home

… genusvetenskap och poesi på samma scen, malmöitisk poetry slam och mingel med uppsalafolk (ränderna går visst aldrig ur)! Jag tar tillfället i akt att uppmana alla som inte gillar oss på instagram och facebook att göra det! Vill också passa på att avslöja att vi inom kort kommer att utlysa temat för årets sista nummer samt releasedatum för vårt kommande dubbelnummer! Ikväll ska vi utföra insider-spionage på en annan kulturtidskrift – frågan är bara vilken? Fortsättning följer…

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s