Se samtalet mellan Mara Lee, Viola Bao och Johan Jönson här

Vi i redaktionen vill tacka alla som kom och lyssnade på och deltog i samtalet den 25:e februari i ihresalen, och alla som möjliggjorde den intressanta och viktiga kväll som det vi alla tyckte det blev.

Ni som inte kunde komma, eller som bara vill komma ihåg vad som egentligen sades, kan både läsa om kvällen på bland annat nöjesguiden och ergo, och nu även se hela samtalet, dokumenterat härSkärmavbild 2016-03-21 kl. 14.58.52

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s