NYTT: NR. 36: LEPORELLO

Nu hittar ni det andra numret för 2020 av Tydningen till beställning här hos oss och i dagarna finns det hos samtliga av våra återförsäljare, nr. 36: Leporello.

_____________

I nr. 36 vill vi fortsätta att utveckla det arbete som etablerades i det montagebaserade poesinumret nr. 31/32: Dysponera. Ett tidskriftsnummer som vi tänkte som en bok skriven av flera. I detta nummer har vi fortsatt vår undersökning av montagets temporalitet genom att arbeta med formatet leporello; formen påkallar ett montagearbete där sekvenseringen av poesin får en ny roll: det veckade och utvikbara tidskriftsobjektet ersätter bokuppslagets binära topologi med horisontella förbindelser.

––––––––––––––

Medverkande:
Cheena Marie Lo
Jennifer Hayashida
Peter Gizzi
Adam Westman
Marie Silkeberg
Imri Sandström
Martin Högström

Formgivning: Fält (Jesper Canell & Daniel Flodin)